Teamleader Telesecretariaat

Wij zijn al sinds 1993 de toonaangevende leverancier van EHBO materiaal aan KMO’s en zelfstandigen, en dit ondertussen al in drie landen. Bij MExT zetten we alles op alles om onze klanten te verzorgen. Dat doen we met kwaliteitsproducten, in een professionele organisatie en met de beste mensen in het vak.

Onze collega’s dragen de MExT waarden van kwaliteit en respect voor onze klanten dagelijks uit, zowel rechtstreeks bij de klant als aan de telefoon. Bijna 400 000 klanten rekenen dan ook dagelijks op MExT producten en advies in hun beroepsactiviteit. Om onze verdere groei te ondersteunen zoeken we  een teamleader Telesecretariaat (m/v)

Wat doet het team?

Samen met jouw team sta je in voor het maken van kwalitatieve afspraken voor ons vertegenwoordigersteam.

Bij MExT ontzorgen we onze klanten door ze jaarlijks te contacteren voor een afspraak. Daarnaast benaderen we ook potentiële klanten die onze diensten nog niet kennen maar graag kennis maken met onze kwalitatieve producten. Aangezien we al 30 jaar ervaring hebben bij MExT, is onze manier van werken zo optimaal mogelijk uitgewerkt, en ondersteunen we jullie maximaal op vlak van IT, werkomgeving, procedures en kwalitatieve data.

Wat doe jij?

Als people manager bij uitstek weet je je mensen dagelijks aan te sturen en te enthousiasmeren, zodat elke vertegenwoordiger een paar dagen later met een mooie agenda de baan op kan. Je selecteert mee nieuwe collega’s, en zorgt voor het ondersteunen en evalueren van je teamleden.

In overleg met de divisie manager bepaal je objectieven en werkpunten, en je stuurt bij waar nodig om deze objectieven te halen. Bij MExT investeren we in training en coaching, en je hebt dan ook een fulltime coach ter beschikking die in samenspraak met jou specifieke skills van teamleden bijwerkt en ondersteunt. Je zorgt er samen voor dat ons klantenbestand correct bewerkt wordt en dat onze scripts en processen optimaal zijn, zodat je teamleden maximaal kunnen scoren.

Je vertegenwoordigt het telesecretariaat binnen je divisie, en vindt samen met de divisie manager en de verkoopsleiders een goed evenwicht tussen de commerciële belangen van de binnen- en buitendiensten, de klanten, en je teamleden.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelor diploma of hoger, of je hebt gelijkwaardige ervaring.

Je hebt ervaring met commerciële contacten met potentiële klanten, liefst telefonisch.

Je bent een echte people manager die het beste uit zijn team kan halen, je bent communicatief, stressbestendig en beschikt over bakken organisatietalent. Je hebt een gezonde dosis empathie maar kan toch consequent aansturen op een vlotte manier.

Je bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd, MS Office heeft voor jou weinig geheimen.

Je beheerst vlot de Nederlandse en Franse taal.

Wat bieden wij?

Een jong en gedreven team, gebouwd op klantgerichtheid.

Je vervult een cruciale rol in het bedrijf, centraal in ons verkoopsproces.

Je komt terecht in een sterke structuur met een stevige begeleiding door ervaren mensen, met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

We bieden een interessant verloningspakket inclusief firmawagen en diverse extra legale voordelen.

 

Spreekt deze uitdaging je aan en wil je deel uitmaken van hét referentiebedrijf voor professionele EHBO?

Solliciteer dan met C.V. en motivatiebrief via jobs@mext.be

Solliciteer nu! We sturen je een WhatsApp berichtje

Geen WhatsApp?

Contacteer ons voor meer informatie

Kies hoe je wilt solliciteren:

Heb je nog vragen? 

Aarzel dan niet om ons telefonisch of per mail te contacteren!

Conquered by Hannibal