Over MExT

Welkom bij MExT!

Wij zijn al sinds 1993 dé leverancier van EHBO materiaal aan KMO's en dit ondertussen al in drie landen. Bij MExT zetten we alles op alles om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we met kwaliteitsproducten, in een professionele organisatie en met de beste mensen in het vak.

Onze collega’s dragen de MExT waarden van kwaliteit en respect voor onze klanten dagelijks uit, zowel rechtstreeks bij de klant als aan de telefoon. Meer dan 375 000 klanten rekenen dan ook dagelijks op MExT producten en advies in hun beroepsactiviteit.

Graag stel ik mezelf even voor, ik ben Stefanie Maes en First Medic Division Manager van MExT Belgium. 

In 2007 begon mijn carrière bij MExT als Vertegenwoordiger. Sindsdien heb ik vele kansen gekregen en kunnen proeven van verschillende functies binnen het bedrijf. Zo heb ik de werking goed leren kennen en ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie. 

MExT geeft alle kansen aan de mensen, zorgt voor intense coaching en opleiding waardoor je kan groeien en openbloeien. MExT Belgium bestaat uit verschillende afdelingen waaronder recruiting, het telesecretariaat, de commerciële buitendienst en de commerciële binnendienst. 

Elke afdeling bestaat uit gedreven, passionele mensen die dagelijks vol enthousiasme hun job uitvoeren. Dit is het succes van het bedrijf. Ik ben trots en dankbaar om te mogen samenwerken met deze mensen die MExT ademen. Het is een plezier om iedere dag terecht te komen in een commercieel en ambitieus team. 

Allen samen zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen genieten van een onberispelijke service waarbij we hen ontzorgen op gebied van EHBO. Tevreden klanten en tevreden medewerkers is het opperste doel bij MExT, daarvoor staan we garant!

 

Onze vestigingen

“We take care of your healthcare” en dit doen we op internationaal niveau! We hebben reeds een vestiging in België, Nederland en ook in Duitsland. Wij bieden onze klanten kwaliteit en service met onze EHBO artikelen. Onze artikelen zijn bedrijfsgericht en beschikken over de beste kwaliteit. Help jezelf in 6 seconden! Daar staan we voor! Onze artikelen zorgen ervoor dat je jezelf kan verzorgen in 6 seconden om nadien weer comfortabel aan het werk te gaan.

Een positief contact met de klant is voor ons heel belangrijk en dit maakt werken bij MExT zo leuk! Je bouwt relaties op met je klanten, maar ook met je collega’s!