Over MExT

Welkom bij MExT!

Wij zijn al sinds 1993 dé leverancier van EHBO materiaal aan KMO's en dit ondertussen al in drie landen. Bij MExT zetten we alles op alles om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we met kwaliteitsproducten, in een professionele organisatie en met de beste mensen in het vak.

Onze collega’s dragen de MExT waarden van kwaliteit en respect voor onze klanten dagelijks uit, zowel rechtstreeks bij de klant als aan de telefoon. Meer dan 375 000 klanten rekenen dan ook dagelijks op MExT producten en advies in hun beroepsactiviteit.

Onze vestigingen

“We take care of your healthcare” en dit doen we op internationaal niveau! We hebben reeds een vestiging in België, Nederland en ook in Duitsland. Wij bieden onze klanten kwaliteit en service met onze EHBO artikelen. Onze artikelen zijn bedrijfsgericht en beschikken over de beste kwaliteit. Help jezelf in 6 seconden! Daar staan we voor! Onze artikelen zorgen ervoor dat je jezelf kan verzorgen in 6 seconden om nadien weer comfortabel aan het werk te gaan.

Een positief contact met de klant is voor ons heel belangrijk en dit maakt werken bij MExT zo leuk! Je bouwt relaties op met je klanten, maar ook met je collega’s!