Openstaande vacatures

Teamleader Telesecretariaat

Roeselare

Wat doet het team?

Samen met jouw team sta je in voor het maken van kwalitatieve afspraken voor ons vertegenwoordigersteam.

Bij MExT ontzorgen we onze klanten door ze jaarlijks te contacteren voor een afspraak. Daarnaast benaderen we ook potentiële klanten die onze diensten nog niet kennen maar graag kennis maken met onze kwalitatieve producten. Aangezien we al 30 jaar ervaring hebben bij MExT, is onze manier van werken zo optimaal mogelijk uitgewerkt, en ondersteunen we jullie maximaal op vlak van IT, werkomgeving, procedures en kwalitatieve data.

Wat doe jij?

Als people manager bij uitstek weet je je mensen dagelijks aan te sturen en te enthousiasmeren, zodat elke vertegenwoordiger een paar dagen later met een mooie agenda de baan op kan. Je selecteert mee nieuwe collega’s, en zorgt voor het ondersteunen en evalueren van je teamleden.

In overleg met de divisie manager bepaal je objectieven en werkpunten, en je stuurt bij waar nodig om deze objectieven te halen. Bij MExT investeren we in training en coaching, en je hebt dan ook een fulltime coach ter beschikking die in samenspraak met jou specifieke skills van teamleden bijwerkt en ondersteunt. Je zorgt er samen voor dat ons klantenbestand correct bewerkt wordt en dat onze scripts en processen optimaal zijn, zodat je teamleden maximaal kunnen scoren.

Je vertegenwoordigt het telesecretariaat binnen je divisie, en vindt samen met de divisie manager en de verkoopsleiders een goed evenwicht tussen de commerciële belangen van de binnen- en buitendiensten, de klanten, en je teamleden.

Lees meer
Hand